De monteur die langskwam was ronduit chagrijnig. Hij mopperde op de CV die al oud is en volgens hem aan vervanging toe is. De CV deed het niet maar er was geen storingsmelding. Daar wist hij geen raad mee. Volgens hem was de CV gewoon kapot (letterlijk). Hij heeft voor de vorm op een paar knopjes gedrukt maar zei erbij dat hij geen verstand had van deze CV. Het kon ook wel de printplaat zijn, zei hij. Hij zou maandag met een collega langskomen. In 5 minuten was hij weer weg. Mijn vrouw en ik waren verbijsterd. Hier heb je dus niets aan. We hebben meteen een concurrent gebeld, die is ook meteen langs gekomen en die heeft het opgelost.
Kunt u dit toelichten?
Zie boven. De telefonische melding van de storing ging op zich vlot. Nadat de storing door een concurrent was opgelost, hebben wij nogmaals gebeld om de storing weer af te melden. Blijkbaar is dit niet doorgekomen,want maandag stonden er twee monteurs op de stoep.
Wat viel u in positieve zin op?
De monteur is inderdaad maandag terug gekomen met een collega. Maar toen was het probleem al opgelost.
Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?
Reactie Energiewacht Storing:
Beste heer/mevrouw,
Hartelijk dank voor uw feedback. Wij begrijpen dat het contact met Energiewacht niet naar verwachting is verlopen. De monteur heeft de oorzaak van de storing niet kunnen lokaliseren en een ander bedrijf heeft het voor u opgelost.
Deze gang van zaken betreuren wij, onze excuses voor het ongemak. Uw review wordt intern teruggekoppeld om het uit te zoeken en met de betrokken medewerker op te pakken.
Energiewacht, Team Webcare.