In de communicatie was duidelijk afgesproken wat de monteur moest doen
Kunt u dit toelichten?
Storing is niet verholpen
Wat viel u in positieve zin op?
Dat er een monteur beschikbaar was
Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?
Duidelijker communiceren, bij de een is het geen probleem en bij een ander medewerker is dat ineens wel een peobleem
Reactie Energiewacht Storing:
Beste meneer Hassing,
Er lopen twee meldingen door elkaar. U heeft ons zowel via een aanmeldformulier benaderd als telefonisch. Waarin u bij de aanmelding aangeeft dat het om een 2de toestel gaat, maar daar een storing op zit. Om wat soort storing het gaat vermeld u er niet bij.
Tijdens het telefonisch onderhoud, een week later, geeft u aan dat u door de verzekering naar ons verwezen bent i.v.m. blikseminslag. Maar niet dat het om een ander toestel gaat dan die bij ons in contract staat. Noch verwijst u naar het contactformulier die u een week eerder had gestuurd waardoor de betreffende medewerkster onvoldoende is geïnformeerd.
Onze monteur heeft dit bij zijn bezoek aan u geconstateerd. Helaas was u niet aanwezig, maar is u telefonisch door hem alles uitgelegd.
Dat wij in het geval van de verzekering niets voor u kunnen betekenen omdat ons geen informatie bekend is dat u nodig heeft voor de verzekering, en u door ons bent verwezen naar de installateur voor een rapportage waar de 2de Cv ketel wel in onderhoud is.
Wij begrijpen dat het vervelend voor u is, ook omdat de storing niet verholpen is. Wij kunnen voor u alsnog een afspraak inplannen voor de Cv ketel dat in storing staat, en aansluitend een instapcheck. In dat geval vernemen wij graag van u.
Energiewacht, Team Webcare.