De wijze waarop uw organisatie met mij is omgegaan in deze concrete situatie is - wat mij betreft - meer dan slecht. Je levert en installeert een nieuwe ketel. Daarin blijkt een onderdeel kapot te zijn en moet worden vervangen. Vervolgens volgt uw serviceorganisatie strakke regels waar ik mij aan moet passen om de reparatie gedaan te krijgen. U levert een nieuw product incl. een kapot onderdeel waardoor ik een week lang geen warm water heb gehad. Dan verwacht ik dat uw organisatie er alles aan doet om de situatie zo snel als mogelijk te corrigeren. Maar nee, een uitspraak van uw medewerker die de laatste afspraak heeft gemaakt: 'nee meneer , wij werken tot half vijf...... daarna komen we niet'. Een regelrechte schande!
Kunt u dit toelichten?
zie boven
Wat viel u in positieve zin op?
de waardering voor vriendelijkheid slaat uitsluitend op uw medewerker die 22 juli laat in de middag bij mij is geweest en binnen één minuut vaststelde wat er fout was. De snelheid waarmee de 2 'installateurs' op 15 juli vertrokken en het feit dat ik - ondanks mijn specifieke navraag - niet hoefde te tekenen voor verrichte werkzaamheden geeft mij het gevoel dat zij wisten wat er fout was. Ook hun opmerking 'alles werkt weer' bleek onjuist, het warm water deed het niet.
Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?
Diverse medewerkers van uw organisatie kunnen baat hebben bij een cursus klantvriendelijkheid. Uiteindelijk zijn het de klanten die ze betalen
Reactie Energiewacht Storing:
Beste meneer/mevrouw,
Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons te vernemen dat de dienstverlening niet geheel naar verwachting is verlopen. Het is uiteraard niet de bedoeling dat u een nieuwe ketel krijgt met een kapot onderdeel. U heeft op 15-7 een nieuwe installatie gekregen en volgens onze gegevens heeft u op 22-7 contact met ons opgenomen om uw storing met warm water te melden. Wij proberen altijd zo spoedig mogelijk een monteur te sturen. Voor zover wij kunnen zien is uw storing nu verholpen. Mochten wij nog iets voor u kunnen betekenen, dan vernemen wij dit uiteraard graag!
Team Webcare Energiewacht