Tot nu toe goede service

Kunt u dit toelichten?

Was doorgegeven dat het gasblok stuk was monteur kwam hier zonder gasblok en wist van niets

Wat viel u in positieve zin op?

Na een lastig begin is het alsnog prima opgelost

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?

De gemaakte afspraken wel graag nakomen

Reactie Energiewacht Storing:

Beste heer/mevrouw,
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze service. U geeft echter ook aan dat de monteur bij u kwam zonder gasblok terwijl bekend was dat die vervangen moest worden. De monteur kan slechts op locatie beoordelen of een onderdeel vervangen moet worden.
Iedere Cv ketel heeft een eigen type gasblok. Reden waarom deze nooit standaard als voorraad in de bus zit. De voorraad bestaat uit het meest gangbare omdat er voor meer geen ruimte is in de bussen.
Wij begrijpen dat u als klant een storing graag meteen opgelost ziet. Echter, de monteur heeft ter plaatse geconstateerd dat het gasblok niet vervangen hoefde te worden.
De 2de monteur heeft bij de herhaalstoring, een maand later, n.a.v. de notities van de 1ste monteur, rekening gehouden met de mogelijkheid dat het gasblok eventueel vervangen moest worden en deze reparatie ook daadwerkelijk uitgevoerd. Hij was voorbereid en had een gasblok bij zich.
Wij vertrouwen erop dat deze informatie u meer inzicht verschaft in onze werkwijzen.
Energiewacht, Team Webcare

Score voor Energiewacht Storing: 3/5