De monteur die kwam voor het 2 jaarlijkse onderhoud had geen idee wat hij moest/kon doen met een warmtepomp en WTW installatie. Hij ging weg zonder iets aan onderhoud gedaan te hebben omdat dit volgens hem niet nodig was. Eerder had hij al gezegd dat hij niet was opgeleid voor deze apparaten en ook niet wist wat hij ermee moest. Toch ging hij weg alsof hij gedaan had wat noodzakelijk was. Mijn mening is dat een bedrijf dat onderhoudscontracten aanbiedt maar een monteur stuurt voor het onderhoud die ondeskundig is, heeft volgens mij geen enkel bestaansrecht. Dat een monteur zelf niet aangeeft: sorry klant maar ik heb geen verstand van deze apparaten, ik zal een collega sturen, maakt het alleen maar erger. Men weet toch welke apparaten in onderhoud zijn. Je stuurt toch ook geen fietsenmaker als iemand hulp nodig heeft met z'n defecte Tesla.
Kunt u dit toelichten?
niet van toepassing, het ging namelijk om 2 jaarlijks onderhoud.
Wat viel u in positieve zin op?
dat de 2e monteur die kwam wel z'n best deed c.q. meer verstand had van de klus waarvoor hij kwam.
Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?
stuur een monteur naar een adres voor 2 jaarlijks onderhoud die in staat is om de apparatuur die in aanwezig is ook daadwerkelijk te onderhouden. Hoe simpel kan het zijn. Jullie weten toch welke apparaten er in onderhoud zijn. Stuur koekenbakkers naar de adressen waar daadwerkelijk koeken gebakken moeten worden.
Reactie Energiewacht Storing:
Beste meneer Giesken,
Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons te horen dat de monteur niet de juiste kennis had om uw warmtepomp en WTW-installatie te onderhouden. Dit had niet mogen gebeuren, en we begrijpen uw frustratie. We gaan ons proces verbeteren zodat de juiste monteur met de juiste expertise wordt gestuurd. Fijn om te horen dat de tweede monteur wel de klus naar tevredenheid heeft uitgevoerd. Onze excuses voor het ongemak, en bedankt voor uw suggesties.
Team Webcare Energiewacht