Diverse malen voor niets zitten wachten op afspraken. Diverse malen gebeld en uiteindelijk klachten ingediend. Slechte onderlinge communicatie en niemand neemt zijn verantwoordelijkheid
Kunt u dit toelichten?
Zie klachten. Afspraak maken, niet komen en dan blijkt dat onderdeel nog besteld moet worden. Bellen na klacht, belofte dat planning het uitzoekt en een dag later terug zal bellen, na een week niets gehoord en zelf maar weer bellen. Blijkt na weer opnieuw uitzoeken dat onderdeel in bus van monteur zit...die is op vakantie....zucht
Betalingsherinnering krijgen, factuur nooit ontvangen, maar weer bellen.
Facturen telefonisch opgevraagd, belofte mailen volgende werkdag, niet gekregen, maar weer bellen.
Wat viel u in positieve zin op?
Monteurs en telefonistes doen hun werk goed. Op de planning zit iemand die niet functioneert
Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?
Training onderlinge communicatie en beloftes nakomen. Ik vul een halve ster in maar eigenlijk wil ik nul invullen
Jaren geleden door hetzelfde contract opgezegd
Reactie Energiewacht Storing:
Beste mevrouw Corporaal,
Het spijt ons te horen dat uw ervaring met onze service zo teleurstellend is geweest. Het is duidelijk dat er veel mis is gegaan met de communicatie en de opvolging van afspraken. We waarderen uw gedetailleerde feedback en zullen deze gebruiken om onze processen te verbeteren en ervoor te zorgen dat dergelijke situaties in de toekomst worden voorkomen.
We begrijpen uw frustratie en willen u bedanken voor het melden van deze problemen. We nemen uw opmerkingen serieus en zullen werken aan verbeteringen in onze communicatie en planning.
Onze excuses voor het ongemak en bedankt voor uw geduld.
Team Webcare Energiewacht