Men heeft zich de afgelopen jaren niet aan de contractafspraken ten aanzien van de uit te voeren onderhoudscontroles gehouden en daarmee een onnodige storing/ kostenpost veroorzaakt.
Kunt u dit toelichten?
De storingsmonteur kon op hele korte termijn met één belletje op locatie komen. Daardoor is deze keuze positief.
Wat viel u in positieve zin op?
de snelheid waarmee de storingsmonteur op locatie kon zijn.
Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?
Zorg voor een duidelijke instructie aan de storingsmonteur welke zaken zij vanuit de contracten dienen te controleren. Zet de ontbrekende controle aan de eventueel aanwezige Anode op de checklist die de onderhoudsmonteur hanteert.
Reactie Energiewacht Storing:
Beste meneer, mevrouw,
Bedankt voor je feedback. We waarderen je opmerkingen over de onderhoudscontroles en de ontevredenheid die hierdoor is ontstaan. Het is goed om te horen dat de storingsmonteur snel ter plaatse was en je positief was over zijn snelheid en vriendelijkheid.
We nemen je suggesties serieus en zullen ervoor zorgen dat onze monteurs duidelijk geïnstrueerd worden over de contractuele controles. Dit helpt ons om toekomstige problemen te voorkomen. Mocht je nog verdere vragen of opmerkingen hebben, dan staan we klaar om je te helpen.
Team Webcare Energiewacht