Dit soort zaken doe ik sowieso nooit. Hoogstens dat ik iets afraad.
Kunt u dit toelichten?
Mijn kamerthermostaat bleek achteraf stuk. Maar voor het zover was moest ik van Energiewacht de fabrikant raadplegen. Dit zit niet in het pakket van Energiewacht. Wat ik vreemd vind, want die verkoopt zulke apparatuur wel. Ik heb contact gezocht met Remeha en de telefonist kon het probleem (handbediening kon niet in Klokthermostaat gewijzigd worden) niet oplossen en verwees me weer naar Energiewacht. Daar werd me verteld dat er wel een monteur kan komen, maar dat ik dan een (een deel van een) uurloon van 100 euro moest betalen.
De monteur is geweest en kon het ook niet oplossen en uiteindelijk is gekozen voor een nieuw thermostaat. Dat gaat me volgens de monteur flink geld kosten plus een half uur van de monteur (50 euro).
Over de monteur ben ik wel tevreden. Maar over de algehele werkwijze niet. De thermostaat is van 2021 en nu al stuk. Remeha kon me niet helpen en de monteur besluit (overigens in overleg met mij) dat er een nieuwe op moet. Ik kan hier niet van pochen.
Wat viel u in positieve zin op?
Vriendelijke en adequaat werkende monteur
Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?
Als u een apparaat van een fabrikant verkoopt zou het prettig zijn als het onderhoud en reparaties daarvan ook in uw pakket zouden zitten. Nu had ik met twee instanties van doen. Een willekeurig bedrijf zoals "Jansen Uithuizen" doet dan wel en heeft 1 aanspreekpunt.
Reactie Energiewacht Storing:
Beste meneer/mevrouw,
Wij begrijpen uw teleurstelling m.b.t. de thermostaat die na een periode van 3 jaar defect blijkt te zijn, en u een factuur heeft ontvangen voor het bezoek van onze monteur.
Het service abonnement, lease of huur cv toestel gaat alleen om het toestel, dus alle onderdelen welke zich binnen de mantel van het toestel bevinden.
Er is via e-mail contact met u gezocht om het verder met u af te handelen.
Energiewacht, Team Webcare