Al 24 jaar tevreden over de dienstverlening tot een incident bijeen telefonische storingsmelding op19 oktober j.l. om 19.19 u .Kan dus eventueel afgeluisterd worden.
Kunt u dit toelichten?
Deze keer , na 20 minuten in de wacht, werd er nauwelijks geluisterd naar mijn probleem. De cv ketel reageerde al de hele dag niet op mijn thermostaat, de druk was al 3 Bar. De kamertemperatuur was reeds 23 C
Advies was om expansievat af te tappen... Ze beriep zich op een protocol. De druk daalde tot 0.3 Bar en cvketel bleef branden...
Na 2 uur, en 20 minuten in wacht, weer gebeld. Advies nu om de ketel uit te zetten. Had ik inmiddels gedaan.
Deze andere medewerkster zei dat het eerste advies onjuist was.De volgende dag kwam zoals afgesproken een monteur die het kapotte expansievat verving.
Alle sterren hebben betrekking op de laatste storingsmelding!
Wat viel u in positieve zin op?
Monteurs zijn kundig en vriendelijk.
Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?
Is het misschien beter en ook veiliger om telefonisch storingsmeldingen te laten behandelen door gekwalificeerde medewerkers?
Reactie Energiewacht Storing:
Beste meneer, mevrouw,
Bedankt voor uw review. Mijn collega welke u als eerste heeft gesproken heeft juist gehandeld. Als wij horen dat uw druk van de ketel veel te hoog is (3.0 bar), dan vragen wij inderdaad eerst om de druk zelf proberen te verlagen door er water af te laten. Toen u de 2e keer belde en aan gaf dat de druk nu te laag is, heeft de 2e collega ook juist gehandeld door voor u een monteur in te schakelen die een kapot expansievat heeft vervangen.
Onze collega's krijgen een uitgebreide training en proberen vanaf een afstand zoveel mogelijk mensen te helpen. Het spijt ons te moeten horen dat u niet tevreden was met de eerste collega, welke gewoon ons protocol gevolgd heeft. Wij kunnen namelijk niet op ieder vermoeden een monteur sturen, hoe graag wij dit ook willen.
Team Webcare Energiewacht