Ik moest heel lang aan de telefoon wachten (25 minuten ) voor ik iemand aan de lijn kreeg. De eerste monteur heeft toen ook nog niet de storing goed verholpen . Ik moest de volgende dag weer bellen ( weer zo lang) en toen kon de monteur pas na ZES! dagen komen. Hij zag meteen wat er kapot was en heeft dat toen verholpen. Al die tijd kon ik geen warm water tappen
Kunt u dit toelichten?
Twee keer 25 minuten aan de telefoon wachten voor ik iemand aan de lijn kreeg
Wat viel u in positieve zin op?
De tweede monteur wist meteen wat er aan de hand was
Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?
De klant serieus nemen en niet zo lang met een storing laten zitten
Reactie Energiewacht Storing:
Beste heer of mevrouw,
Allereerst willen we ons oprecht verontschuldigen voor de lange wachttijden en de ongemakken die u heeft ervaren. Het is absoluut niet de ervaring die wij voor onze klanten willen bieden. We begrijpen dat het frustrerend is om zo lang zonder warm water te zitten, en dat de eerste monteur de storing niet correct heeft verholpen. Dit had uiteraard sneller en efficiënter opgelost moeten worden.
We zijn blij dat de tweede monteur het probleem uiteindelijk heeft kunnen verhelpen, maar we nemen uw opmerkingen serieus en zullen intern kijken hoe we onze service kunnen verbeteren, zowel in de bereikbaarheid als in de snelheid van de dienstverlening.
Nogmaals excuses voor het ongemak, en we danken u voor uw geduld en uw feedback.
Energiewacht, Team Webcare