De monteurs zijn prima, zij doen hun werk heel goed.
Alleen de telefooncentrale is 1 grote ellende.
Bij storing (zondag)gebeld, half uur in de wacht en toen werd de verbinding verbroken.
Volgende dag weer gebeld, half uur in de wacht en kreeg toen een ander bandje te horen. Eerst werden er nummers afgeteld (soms erbij) daarna niets , gewoon wachten.
uiteindelijk werd er opgenomen en kon ik de reset toets indrukken van de verwarmingsketel (hadden we al geprobeerd), maar moest nog eens proberen en mocht dit niet werken weer bellen!!!
inderdaad kon weer gaan bellen, weer zeker 20 minuten en dan werd er wel een afspraak gemaakt.
Het was intussen 13 graden in huis.
Dinsdagmiddag een monteur en deze kon het probleem wel vinden.
Konden wij zelf niet oplossen.
Het betekende wel dat ik bijna een dag niet naar mijn werk kon gaan.
Hoera voor de telefooncentrale.
Kunt u dit toelichten?
al gedaan
Wat viel u in positieve zin op?
Monteurs waren vlot en duidelijk
Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?
Doe iets aan telefooncentrale, dit is voor iedereen een ergenis
Reactie Energiewacht Storing:
Beste meneer, mevrouw,
Dank u wel voor het delen van uw ervaring. Het spijt ons te horen dat uw ervaring met onze telefooncentrale niet naar wens was. We begrijpen hoe frustrerend het is om zo lang in de wacht te staan, zeker in een situatie waar de verwarming niet werkt en het in huis koud is. We waarderen dat u geduld heeft getoond, en we zijn blij dat de monteur uiteindelijk het probleem heeft kunnen oplossen.
Vanwege de overstap naar een nieuw systeem kan er momenteel extra druk op de lijnen staan, wat de wachttijden kan verlengen. We begrijpen dat dit ongemak veroorzaakt, en we werken er hard aan om deze overgang zo snel en soepel mogelijk te maken.
Team Webcare Energiewacht