Denk na over wat een klant verwacht. Iemand die belt om de ventilatie te laten reinigen na 10 jaar, wil niet alleen een unit gereinigd hebben, maar een compleet plaatje onderhoud, advies en controle. Zorg dat je dat product als totaal oplossing kan leveren. Daarnaast heeft de consument geen keuze. Een andere aanbieder mag niet eens schoonmaken.
Kunt u dit toelichten? Waarom zou u ventilatie en/of het reinigen ervan van Energiewacht wel/niet aanbevelen?
Bij een reiniging verwacht je een reiniging van het buizenstelsel, de unit die de luchtcirculatie regelt, het doormeten van de afzuigkracht per inlaatpunt en toelichting op wat er aan witte korrels in de buizen wordt gespoten.
Helaas is dat niet het geval. We hebben nu apart een reiniging van de unit gehad en apart een reiniging van het buizenstelsel. Was vreemd om te denken dat dat bij elkaar hoort!
Of de afzuiging nu wel of niet goed werkt voor het huis waar we wonen weten we daarnaast nog steeds niet. Wordt weer een nieuwe aanvraag. Daarnaast komt er wit spul uit het buizenstelsel maar of dat normaal is en wel goed voor de gezondheid is een grote vraag. Het land op het keukenblad, dus helemaal gerust ben ik er niet op.
Korton erg ontevreden.
Welke van de hieronder getoonde aspecten waren voor u doorslaggevend in uw keuze voor een leverancier van ventilatie? Kies max 3 antwoorden
Aanbod
Wat viel u in positieve zin op?
De mensen zijn er aardig. Probleem is dat ze vanuit kantoor een opdracht krijgen die niet volledig is.