G Kampherbeek

Interne communicatie kan beter.Als ik 3 keer contact heb gehad over de afspraak voor het reinigen van de mechanische ventilatie en die is dan nog niet gepland zet ik daar vraagtekens bij.Ook dat het 5 maanden heeft geduurd voordat het uiteindelijk gereinigd is.Ook het feit dat monteurs voor de deur staan en dan niet precies weten wat ze moeten komen doen (alleen maar iets met de mechanische ventilatie maar wat wisten ze niet precies) vind ik verbazingwekkend.

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u ventilatie en/of het reinigen ervan van Energiewacht wel/niet aanbevelen?

Monteurs hebben hun werk keurig, netjes en vakkundig gedaan.Minpunten waren dat ze niet wisten wat ze moesten komen doen dat moest ik ze vertellen.En dat het uiteindelijk 5 maanden heeft geduurd voordat de reiniging plaatsvond.Interne communicatie is voor verbetering vatbaar naar mijn idee.

Welke van de hieronder getoonde aspecten waren voor u doorslaggevend in uw keuze voor een leverancier van ventilatie? Kies max 3 antwoorden

Persoonlijk advies

Wat viel u in positieve zin op?

Medewerkers die ik telefonisch gesproken heb en monteurs zijn vriendelijk,behulpzaam en vakkundig en bereid alles te doen.

Score voor Energiewacht Ventilatie: 3/5