de Groot

Betere bereikbaarheid. We hebben achteraf nog vragen over het service abonnement. We hebben gebeld. Geen wachtende voor ons maar we werden niet te woord gestaan. Vervolgens een mail gestuurd, maar ook daarop geen reactie. Slechte zaak en zeker een reden om het contract stop te zetten. Dus we hopen dat we snel een reactie krijgen.

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u ventilatie en/of het reinigen ervan van Energiewacht wel/niet aanbevelen?

Het waren hele vriendelijke mensen. Ze hebben kennis van zaken en hebben de klus goed geklaard.

Welke van de hieronder getoonde aspecten waren voor u doorslaggevend in uw keuze voor een leverancier van ventilatie? Kies max 3 antwoorden

Kennis en vakmanschap, Prijs/kwaliteit verhouding, Betrouwbaarheid van de leverancier

Wat viel u in positieve zin op?

Vakbekwaam Nederlandssprekende monteurs. Erg vriendelijk en de klussen goed volbracht.

Reactie Energiewacht Ventilatie:

Beste,
Bedankt voor je positieve woorden over ons team en hun vakbekwaamheid. Het spijt ons echter te horen dat de bereikbaarheid niet naar verwachting was. Dit is zeker niet hoe we willen werken, en we nemen dit serieus. We zorgen ervoor dat je zo snel mogelijk een reactie ontvangt op je vragen over het service-abonnement. We hebben dit doorgezet naar de desbetreffende afdeling. Dank voor je geduld!
Energiewacht, team Webcare

Score voor Energiewacht Ventilatie: 3/5