van der Wende

Deze mailing en factuur komen 2 maanden na instalatie en is ook nog niet in orde. Kortom het na traject is niet om over naar huis te schrijven.

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u ventilatie en/of het reinigen ervan van Energiewacht wel/niet aanbevelen?

Welke van de hieronder getoonde aspecten waren voor u doorslaggevend in uw keuze voor een leverancier van ventilatie? Kies max 3 antwoorden

Verwachte opbrengst/rendement, Persoonlijk advies, Betrouwbaarheid van de leverancier, Kennis en vakmanschap, Prijs/kwaliteit verhouding, Snelheid en levering

Wat viel u in positieve zin op?

Doen wat er gezegd wordt.

Reactie Energiewacht Ventilatie:

Beste heer of mevrouw,
Het spijt ons te horen dat de afhandeling van de factuur en de communicatie na de installatie niet naar wens zijn verlopen. Dit is uiteraard niet de service die wij willen bieden, en we bieden onze excuses aan voor het ongemak. We zullen intern onderzoeken waarom dit niet op tijd en correct is geregeld, en ervoor zorgen dat dit in de toekomst beter wordt aangepakt.
We waarderen het dat u dit met ons deelt, en staan klaar om eventuele vragen of problemen zo snel mogelijk op te lossen.
Energiewacht, Team Webcare

Score voor Energiewacht Ventilatie: 4.5/5