Duidelijk aangeven dat een installatie van een warmtepomp 2 dagen duurt. En betere kennis omtrent aansluiten en troubleshooting.
Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een warmtepomp van Energiewacht wel/niet aanbevelen?
De installatie is niet geheel vlekkeloos verlopen. Thermostaat is verkeerd aangesloten. Na meerdere afroepen van storingen hebben ze alleen parameters veranderd. Waarin ik al meerdere keren aangaf dat mijn vermoedens iets niet goed is met de thermostaat. Ik heb hier vervolgens zelf een thermostaat voor moeten aanschaffen, en aangesloten. Hier kwam ik erachter dat de aansluiting verkeerd is geweest.
Welke van de hiernaast getoonde aspecten waren voor u doorslaggevend in uw keuze voor een leverancier van een warmtepomp? Kies max 3 antwoorden
Alles-in-1-pakket (aanschaf en installatie), Persoonlijk advies, Prijs/kwaliteit verhouding
Wat viel u in positieve zin op?
Klantvriendelijke monteurs.
Reactie Energiewacht Warmtepomp:
Dank u wel voor uw reactie meneer Oost. Onze excuses dat het contact met de Energiewacht niet helemaal naar verwachting is verlopen. Er wordt contact met u opgenomen.