Betere afwerking van doorvoeren door dak en muur. Rekening houden met wensen van de klant t.a.v. geluid overlast bouwvak radio.

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een warmtepomp van Energiewacht wel/niet aanbevelen?

Een hybride installatie zou efficiënt moeten werken.

Welke van de hiernaast getoonde aspecten waren voor u doorslaggevend in uw keuze voor een leverancier van een warmtepomp? Kies max 3 antwoorden

Alles-in-1-pakket (aanschaf en installatie), Snelheid en levering

Wat viel u in positieve zin op?

Vlot verloop

Reactie Energiewacht Warmtepomp:

Beste heer of mevrouw,
Dank u wel voor uw waardevolle feedback. We begrijpen dat de afwerking van de doorvoeren door het dak en de muur niet aan uw verwachtingen voldeed, en dat het geluid van de bouwradio hinderlijk was. Onze excuses hiervoor. We streven er altijd naar om zowel de technische uitvoering als het comfort van onze klanten zo goed mogelijk te waarborgen.
Uw opmerkingen over de afwerking en het geluidsniveau nemen we serieus. We zullen dit intern bespreken en proberen onze werkwijze en communicatie in de toekomst beter af te stemmen op de wensen van de klant.
We waarderen het dat u deze punten met ons deelt en hopen u in de toekomst een meer gepersonaliseerde en zorgvuldige service te kunnen bieden.
Energiewacht, Team Webcare

Score voor Energiewacht Warmtepomp: 4/5