W.T.Leegte

Telefonische bereikbaarheid verbeteren

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een warmtepomp van Energiewacht wel/niet aanbevelen?

we hebben de warmtepomp pas een maand.Er zijn veel storimgen.de laatste op 15 december.het duurrt zeer lang voordat je de energiewacht aan de telefoon hebt.Service niet op de klant gericht.De monteurss Jowi en Louis zijn geschikt en lijken deskundig.De tijd zal het leren.

Welke van de hiernaast getoonde aspecten waren voor u doorslaggevend in uw keuze voor een leverancier van een warmtepomp? Kies max 3 antwoorden

Verwachtte opbrengst/rendement, Betrouwbaarheid van de leverancier

Wat viel u in positieve zin op?

Bij een storing zeer klantonvriendelijk.Zeer moeilijk bereikbaar.Jowi en Louis warenvriendelijk en behulpzaam

Reactie Energiewacht Warmtepomp:

Beste meneer Leegte,
Dank u wel voor uw beoordeling en feedback. Het spijt ons te horen dat de telefonische bereikbaarheid en de service niet naar wens zijn geweest. We begrijpen dat dit frustrerend kan zijn en nemen uw opmerkingen serieus. We zijn inderdaad bezig met het verbeteren van onze bereikbaarheid en klantgerichte service.
We zijn blij te horen dat Jowi en Louis u goed hebben geholpen en dat ze als deskundig werden ervaren. We hopen dat we de problemen met de warmtepomp snel kunnen oplossen.
Ik heb uw klacht doorgezet en zullen contact met u opnemen.
Team Webcare Energiewacht

Score voor Energiewacht Warmtepomp: 0.5/5