Duidelijkheid van de verstrekte informatie
Kennis en professionaliteit
Vriendelijkheid van de medewerkers van Energiewacht West Nederland
Uitleg die u kreeg over de installatie
Nakomen van afspraken
Bekwaamheid van de monteurs van Energiewacht West Nederland

J.C. RATH

De monteurs verrichten voortreffelijk werk en lieten alles schoon achter

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een cv-ketel van Energiewacht West Nederland wel/niet aanbevelen?

Vorige week is hier een mechanische ventilatiebox geïnstalleerd, en dus niet een CV-ketel. Het feit dat hier toch van een CV-ketel wordt gesproken lijkt niet toevallig. Het past bij onze ervaring met Energiewacht. De organisatie lijkt te groot te zijn geworden en de administratie en het internet systeem vertonen vervelende fouten

Welke van de hiernaast getoonde aspecten waren voor u doorslaggevend in uw keuze voor een leverancier van een cv-ketel? Kies max 3 antwoorden

Alles-in-1-pakket (aanschaf en installatie), Aanbod

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Zorg voor een goed werkende, vakkundige en transparante ondersteuning. Wij hadden op het internet het aanbod gezien, maar hadden nog vragen. Daarover belden wij en we werden aantoonbaar fout geïnformeerd. Dat was erg verwarrend. later opnieuw gebeld en expliciet gevraagd naar een vakman. Die stond ons toen beter te woord. Vervolgens bestelden wij het apparaat. Kregen toen meteen een automatische ontvangstbevestiging, maar hoorden daarna 5 weken niks. We dachten dat er een fout was gemaakt bij de bestelling. Uiteindelijk kregen we een oproep om een afspraak te maken. Ik heb vier keer opnieuw moeten bellen, steeds op een andere telefoonnummer. het opgegeven nummer was onjuist, maar telkens werd ik verwezen, maar die verwijzingen bleken dan ook weer onjuist. Al met al heb ik de indruk dat er op het punt van communicatie nog veel te verbeteren valt

Score voor Energiewacht West Nederland CV-ketels: 1.5/5