Duidelijkheid van de verstrekte informatie
Kennis en professionaliteit
Vriendelijkheid van de medewerkers van Energiewacht West Nederland
Uitleg die u kreeg over de installatie
Nakomen van afspraken
Bekwaamheid van de monteurs van Energiewacht West Nederland

Frans

De energie waarmee de monteurs de klus geklaard hebben, ondanks dat ze wisten, dat ze het niet in één dag gingen redden.

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een cv-ketel van Energiewacht West Nederland wel/niet aanbevelen?

Wat heb ik een spijt dat ik met energiewacht in zee ben gegaan.Op 4 oktober is de nieuwe ketel geplaatst, door zeer vakkundige mensen, maar zij konden de klus niet afmaken. De afvoer naar het riool moest nog gedaan worden, zij zouden dit doorgeven aan kantoor. Op 7 oktober heb ik hierover gebeld en zou binnen 10 minuten teruggebeld worden, ze moeten nog steeds bellen. Op 8 oktober heb ik weer gebeld en zou teruggebeld worden,niet dus. Vandaag 11 oktober weer gebeld, kreeg een aardige dame aan de telefoon, die probeerde door te verbinden. er werd bij 3 telefoons gewoon niet opgenomen. Zij heeft aangegeven, dat ze een spoed email naar betreffende afdeling zou sturen.

Welke van de hiernaast getoonde aspecten waren voor u doorslaggevend in uw keuze voor een leverancier van een cv-ketel? Kies max 3 antwoorden

Verwachtte opbrengst/rendement, Persoonlijk advies, Alles-in-1-pakket (aanschaf en installatie)

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

planning en uitvoering op één lijn krijgen.

Score voor Energiewacht West Nederland CV-ketels: 0.5/5