Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een cv-ketel van Energiewacht West Nederland wel/niet aanbevelen?
bij het plaatsen van de ketel, is de afvoer naar het riool niet aangesloten. pas na 5 weken kwam er iemand om dit aan te sluiten. toen bleek dat de afvoer naar buiten niet goed is aangesloten, de pijp loopt niet goed af, waardoor bij gebruik van warm water hele stralen water naar buiten gespoten worden. als het goed is komt daar iemand voor om dit op te lossen, ik hoop het tenminste.
Welke van de hiernaast getoonde aspecten waren voor u doorslaggevend in uw keuze voor een leverancier van een cv-ketel? Kies max 3 antwoorden
Alles-in-1-pakket (aanschaf en installatie), Verwachtte opbrengst/rendement, Persoonlijk advies
Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?
communiceren met de klant, antwoordt krijgen op afspraken en ook nakomen van afspraken, ook als het druk is. even telefoon beantwoorden of een email sturen. als wij niet constant belden, hoorden we niks. ook niet nadat de monteurs gebeld hadden, dat er iets gebeuren moest, hoorden we niks en moesten er zelf achteraangaan.