Duidelijkheid van de verstrekte informatie
Kennis en professionaliteit
Vriendelijkheid van de medewerkers van Energiewacht West Nederland
Uitleg die u kreeg over de installatie
Nakomen van afspraken
Bekwaamheid van de monteurs van Energiewacht West Nederland

F. Sinnige

Adviseur was zeer vriendelijk en kundig

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een cv-ketel van Energiewacht West Nederland wel/niet aanbevelen?

Installateur creëert per ongeluk kabelbreuk tussen CV en thermostaat. De oplossing vanuit energiewacht is om een "wireless" thermostaat te verstrekken. Dit betekent voor.mij het volgende: 1- volgende thermostaat MOET ook wireless (dus duurder) of ik moet zelf de kabelbreuk herstellen. 2- wireless is storingsgevoeliger dan gewoon via kabel, mocht er nu een probleem komen weet ik niet zo snel een oplossing. 3- een extra stroompunt boven ben ik kwijt aan de wireless zender. Ik had liever gehad dat ze de veroorzaakte kabelbreuk hadden opgelost.
Tevens hangt de nieuwe CV ketel nu half ACHTER de wasmachine, waardoor ik het informatiescherm pas zie als de wasmachine weg is. De oude ketel (welke groter was) hing hoger en dat was hier ook gewenst.

Welke van de hiernaast getoonde aspecten waren voor u doorslaggevend in uw keuze voor een leverancier van een cv-ketel? Kies max 3 antwoorden

Prijs/kwaliteit verhouding, Persoonlijk advies

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Monteurs leren om meer te vragen aan de klant/ logisch nadenken i.p.v. de 'makkelijkste' optie voor de monteur.(minst werk). Ik had liever gehad dat ze even vroegen waar ik de nieuwe CV ketel had willen hebben ipv zelf kiezen voor de makkelijkste optie.

Score voor Energiewacht West Nederland CV-ketels: 2/5