Duidelijkheid van de verstrekte informatie
Kennis en professionaliteit
Vriendelijkheid van de medewerkers van Energiewacht West Nederland
Uitleg die u kreeg over de installatie
Nakomen van afspraken
Bekwaamheid van de monteurs van Energiewacht West Nederland

R.J.M. Catto / particulier

Wat mij in positieve zin op viel, is dat ik te horen kreeg dat er per 1 Januari 2023 nog nieuwere systeem cv-ketel uit komen, waarschijnlijk nog zuiniger (nog niet bekent).

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een cv-ketel van Energiewacht West Nederland wel/niet aanbevelen?

Één kant vind ik het positief dat er een Hybride ketel voor 70% minder gas verbruikt, Maar andere kant ik het weel jammer dat je toch niet helemaal 100% van gas af kan stappen, omdat je anders met de stroom mee zit dat hij dan 2½ maal zoveel aan stroom verbruikt wat weer duur maakt. En dan kan je wel zeggen dat de 11 zonnepanelen een voordeel is, maar niet dat de zonnepanelen bij kunnen houden, zodat je stroom toch nog bij moet betalen, i.p.v. terug verdienen er aan met automatisch terug levering van stroom aan de leverancier.

Welke van de hiernaast getoonde aspecten waren voor u doorslaggevend in uw keuze voor een leverancier van een cv-ketel? Kies max 3 antwoorden

Verwachtte opbrengst/rendement, Prijs/kwaliteit verhouding, Persoonlijk advies

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Het zou wel het mooiste en de knapste uitvinding zijn als je dan pas echt helemaal van de gas afstappen kan wanneer je een 100% elektrische cv-ketel helemaal zuinig uitgevonden zal worden.

Score voor Energiewacht West Nederland CV-ketels: 4.5/5