Duidelijkheid van de verstrekte informatie
Kennis en professionaliteit
Vriendelijkheid van de medewerkers van Energiewacht West Nederland
Uitleg die u kreeg over de installatie
Nakomen van afspraken
Bekwaamheid van de monteurs van Energiewacht West Nederland

De heren die de klus kwamen uitvoeren. Vriendelijk, duidelijk en bekwaam

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een cv-ketel van Energiewacht West Nederland wel/niet aanbevelen?

We hebben deze winter zo'n slechte ervaring gehad, dat we ons afvragen wat er bij Energiewacht aan de hand is. Daarom doen we geen aanbeveling aan vrienden

Welke van de hiernaast getoonde aspecten waren voor u doorslaggevend in uw keuze voor een leverancier van een cv-ketel? Kies max 3 antwoorden

Aanbod

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Doe iets aan uw proces, vanaf de aanmelding naar de uitvoering gaat er veel mis. In ons geval is het door ons geleverde akkoord op de offerte en de toestemming van de VvE niet doorgestuurd naar de collega's. Over oplossingen werd niet meegedacht met ons, er werd vanuit gegaan dat wij een fout hadden begaan. Toen bleek dat de fout bij Energiewacht lag is er geen medeleven en medewerking getoond. Ook geen excuses. We hebben 12 dagen in de vrieskou gezeten, zonder warm water en verwarming. We hebben een klein warmteblazertje te leen gekregen van Energiewacht maar die kon ons huis niet voldoende verwarmen, natuurlijk. Dit was niet nodig geweest.

Score voor Energiewacht West Nederland CV-ketels: 0.5/5