Moeilijk te zeggen. Misschien de snelheid waarmee de aanvraag uiteindelijk werd geregeld, maar het vervolg vond ik een drama.
Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een cv-ketel van Energiewacht West Nederland wel/niet aanbevelen?
Ja, dat kan ik. Eind december 2022 begonnen met informatie aanvragen en geven. Vanwege tekorten zou pas begin 2023 voldoende warmtepopen beschikbaar komen. Aanvraag begin dit jaar )2023) gedaan. Werd snel op gereageerd en kon snel geleverd worden. Helaas , pas eind november 2023 was alles alles volledig en werd oplevering mogelijk. Dit pas na vele telefoontjes en e-mails, niet nagekomen afspraken etc etc.
Welke van de hiernaast getoonde aspecten waren voor u doorslaggevend in uw keuze voor een leverancier van een cv-ketel? Kies max 3 antwoorden
Alles-in-1-pakket (aanschaf en installatie)
Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?
Zoals bij aanvang vermeld heeft het vele telefoontjes en e-mails gekost om de oplevering voor elkaar te krijgen. Organisatorisch is het m.i. een puinhoop bij de administratie. Op enig moment heb ik een finale mail toegestuurd dat van mij geen reactie meer hoefde te worden verwacht. De afspraken betreffende de data van plaatsing heeft meerdere keren NIET plaatsgevonden, afspraak verzet, monteur ziek (op dag van afspraak uitvoering), geen complete levering, maanden gevraagd om afwerkieng zodat oplevering kon plaatsvinden, meerdere telefoontjes, telefoongesprekken zonder enig resultaat. Samengevat : kennelijk een puinhoop binnen de organisatie.