De installatie verliep een stuk vlotter dan was gesuggereerd. Er was gezegd dat de plaatsing van de ketel 5-6 uur zou duren, maar binnen twee uur was de klus geklaard (alleen bleek de oude thermostaat niet met de nieuwe ketel te werken).
Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een cv-ketel van Energiewacht West Nederland wel/niet aanbevelen?
Snelle en deskundige installatie
Welke van de hiernaast getoonde aspecten waren voor u doorslaggevend in uw keuze voor een leverancier van een cv-ketel? Kies max 3 antwoorden
Alles-in-1-pakket (aanschaf en installatie), Prijs/kwaliteit verhouding, Snelheid en levering
Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?
Vooraf had ik contact met Alex Principaal, die mij verzekerde dat ik het trapgat moest afsluiten met een 28mm dikke houten plaat. De aanschaf van de plaat kostte mij meer dan 50 euro, ik moest hem nog op maat zagen en verstevigen (na hierover meerdere malen met Alex gemaild te hebben). Toen de monteurs kwamen bleek dat zij veel beter zonder die plaat de ketel konden installeren. Ik heb dus overbodige kosten moeten maken en zou de 54€ graag gerestitueerd krijgen.