De monteurs wisten echt waar ze het over hadden en zeiden direct dit gaat niet passen. Ik zei ik heb met iemand gesproken en die zij dat ik dit moest nemen. Zij konden meteen zeggen dat het om Alex ging terwijl ik geen naam heb genoemd. Ik was bijna geneigd om naar een ander over te stappen. Nogmaals de 2 monteurs waren super vriendelijk en legde mij het perfect uit waarom het niet ging passen. Echte mannen met vakkennis.
Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een cv-ketel van Energiewacht West Nederland wel/niet aanbevelen?
Ik had met ene Alex geproken over de ketel die wij wilde. Ons werd echt aangeraden om de cw5 te nemen. Terwijl ik aangaf dat de cw4 prima voldeed aan onze wensen. Nu kwamen de monteurs en gingen na 2 minuten weer weg. Want de cw5 paste niet op de plek waar onze oude cvketel staat. Alex zou ook nog even een nieuwe offerte sturen waar ik nu nog op wacht. Maar morgen komen ze wel de juiste plaatsen.
Welke van de hiernaast getoonde aspecten waren voor u doorslaggevend in uw keuze voor een leverancier van een cv-ketel? Kies max 3 antwoorden
Alles-in-1-pakket (aanschaf en installatie), Prijs/kwaliteit verhouding, Snelheid en levering
Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?
Zorgen dat Alex ook naar de klant luistert. Ik hoop dat het morgen geplaatst gaat worden naar behoren. En de offerte… ik zal wel weer bellen.