De adequate wijze van handelen bij de eerste contrôle,
Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een service en onderhoudscontract van Energiewacht West Nederland wel/niet aanbevelen?
de vraag is in hoeverre dit nodig is.
Welke van de hiernaast getoonde aspecten waren voor u doorslaggevend in uw keuze voor een leverancier van een service en onderhoudscontract? Kies max 3 antwoorden
Aanbod
Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?
Het is prettig als u wat sneller zou reageren.
Bij het aanvragen van onderhoudscontract werd mij o.a. toegezegd dat er een gratis inspectie zou worden uitgevoerd. Binnen 1 maand zou er contact worden opgenomen om dit verder af te spreken.
Na die periode heb ik zelf maar opgebeld. Circa een maand later zou er iemand in de middag komen, Er is op die datum niemand aan mijn deur geweest of in ieder geval heeft er niemand aangebeld. Na mijn klacht daarover, die overigens afgewezen werd, kon ik een nieuwe afspraak maken, weer een maand later. Voor de zekerheid heb ik de dag van te voren nog eens gebeld en we zijn overeengekomen dat de komende deskundige eerst mij zou opbellen. Aldus geschiedde en dat kwam goed uit want het was haar niet duidelijk waar mijn woning was.
Nu zit ik al 6 weken te wachten op de monteur die fouten in de aansluiting (dringend) moet herstellen.