Duidelijkheid van de verstrekte informatie
Kennis en professionaliteit
Vriendelijkheid van de medewerkers van Energiewacht West Nederland
Nakomen van afspraken
Uitleg die u kreeg over de service & onderhoudsbeurt
Bekwaamheid van de monteurs van Energiewacht West Nederland

Fer Lachman

HIj was optijd.

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een service en onderhoudscontract van Energiewacht West Nederland wel/niet aanbevelen?

ik heb een 2 jarig onderhouds contract. In contact vorig jaar werd ik erop gewezen dat er in mei/juni van dit jaar een onderhoudsbezoek aan mij zou worden gebracht. Toen ik niets hoorde om deze afspraak in te plannen, heb ik zelf contact opgenomen. Uw collega kon niet uitleggen wat er fout was gegaan, maar er stond niets in het systeem, dat het tijd voor de afspraak was. Op dat moment dus op mijn initiatief een afspraak ingepland voor 29/6.
29/6 stond uw servicemonteur hier voor de deur, had niet aangebeld en ik zag hem toevallig. Toen ik hem aangaf dat ik plastic-zakjes had voor over zijn schoenen (zoals ik dit geleerd heb van zijn voorgaande collega's) reageerde hij hier moeizaam op. Toen deze niet bleven zitten werd er zelfs gescholden door hem in mijn huis. Erg onprofessioneel en klantonvriendelijk.
Vervolgens wisselde hij geen woord meer met mij. Stelde geen vragen zoals zijn voorgangers OF ik nog klachten had of andere ervaringen, die de moeite waard waren voor hem om mee te nemen in zijn inspectie. Om deze reden vroeg ik hem maar of het er goed uitzag, wat hij bevestigde.
Binnen 10 min had ik mijn digitale handtekening gezet en werd de deur had dichtgegooid. Een absolute klantonvriendelijke ervaring icm het feit dat mijn afspraak niet tijdig op jullie initiatief werd ingepland, doet mij momenteel heroverwegen of ik wel bij jullie klant wil blijven.

Welke van de hiernaast getoonde aspecten waren voor u doorslaggevend in uw keuze voor een leverancier van een service en onderhoudscontract? Kies max 3 antwoorden

Ervaring van familie/vrienden

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

zie mijn ervaringsverslag boven.
uberhaupt is een afspraakreserving tussen 8 - 12 niet meer van deze tijd, zonder een textberichtje vooraf.

Score voor Energiewacht West Nederland Service en Onderhoud: 0.5/5