Duidelijkheid van de verstrekte informatie
Kennis en professionaliteit
Vriendelijkheid van de medewerkers van Energiewacht West Nederland
Nakomen van afspraken
Uitleg die u kreeg over de service & onderhoudsbeurt
Bekwaamheid van de monteurs van Energiewacht West Nederland

Vriendelijk en er zijn foto’s gemaakt om de situatie in kaart te brengen.

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een service en onderhoudscontract van Energiewacht West Nederland wel/niet aanbevelen?

Het duurde eerst al heel lang voordat ik een afspraak kreeg. Toen die er eindelijk was is er geen onderhoud uitgevoerd. Hoewel Energiewacht deze CV ketel al eerder heeft onderhouden werd hij nu onveilig bevonden en het gas werd afgesloten. Er werden onduidelijke/onuitvoerbare oplossingen aangedragen die toestemmen van de VVE nodig zouden hebben en geen korte termijn oplossing. Ik heb een ander bedrijf moeten laten komen dat alsnog het onderhoud heeft uitgevoerd en zei dat de ketel (hoewel iets ouder, van 2015) prima is. Omdat ik bij Energiewacht al een contract had afgesloten ben ik dat geld dus kwijt.

Welke van de hiernaast getoonde aspecten waren voor u doorslaggevend in uw keuze voor een leverancier van een service en onderhoudscontract? Kies max 3 antwoorden

Aanbod

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Als er een mogelijk probleem wordt geconstateerd duidelijke en uitvoerbare oplossingen aandragen en niet zomaar het gas eraf halen en vertrekken.

Score voor Energiewacht West Nederland Service en Onderhoud: 1/5