Dat ik op 8 November een ZZP kreeg die prima werkte en geen probleem met de plaats van de ketel had.
Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een service en onderhoudscontract van Energiewacht West Nederland wel/niet aanbevelen?
Jaren geen probleem met onderhoud . We hadden een afspraak voor 1 November .Maar daar Liander rond die tijd de gasleidingen ging vervangen had ik deze op 25 Okt 23 verzet naar 8 November.
Maar op 1 November 23 stond om 16,30 uur energie west voor de deur. De monteur een dame was snel klaar hier begin ik niet aan hij hangt veel te hoog en de droger moet eraf. Voorheen altijd zonder problemen zo schoon gemaakt. Om afspraak te verzetten via de mail heeft dus geen zin want die wordt niet gelezen en ontkent dat deze verstuurd was . Ik heb de monteur hem laten lezen 1 November 23.
En afgepoeierd te worden door de dames. Met dat zijn de regels.
Welke van de hiernaast getoonde aspecten waren voor u doorslaggevend in uw keuze voor een leverancier van een service en onderhoudscontract? Kies max 3 antwoorden
Betrouwbaarheid van de leverancier, Kennis en vakmanschap
Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?
Afspraken nakomen zonder te piepen.
Onderhoud 1x per 2 jaar voor € 418,00 dat vindt ik vrij fors voor een half uurtje werk.