Duidelijkheid van de verstrekte informatie
Kennis en professionaliteit
Vriendelijkheid van de medewerkers van Energiewacht West Nederland
Nakomen van afspraken
Uitleg die u kreeg over de service & onderhoudsbeurt
Bekwaamheid van de monteurs van Energiewacht West Nederland

Dat er veel vriendelijker personeel rondloopt vergeleken bij vroeger

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een service en onderhoudscontract van Energiewacht West Nederland wel/niet aanbevelen?

Sinds kort zijn jullie een stuk klantvriendelijker geworden dan bv een twee jaar geleden. Twee jaar geleden leek het wel of jullie geen vriendelijke medewerkers in dienst hadden en elk telefoontje als een smeekbede van mij als cliënt werd gehonoreerd al naar gelang de gemoedstoestand van de persoon die ik telefonisch sprak.

Verleden jaar een radiator besteld. Toen leek het wel of ik een hele vervelende en bijna onmogelijke bestelling deed. Prijs was fors 1200 euro. Kan ik mee leven maar de installatie liet te wensen over. Lijkt me voor jullie erg moeilijk om op dit moment capabel personeel te krijgen. E

En ik krijg de indruk dat er een angstcultuur heerst bij jullie. Bij een lek vloerverwarming stuurde jullie een cv controleur. Die weer netjes doorgaf dat er een monteur moest komen. De monteur die kwam verbaasde het dat hij moest komen omdat het controleur werkzaamheden waren. Toen die uiteindelijk na 3 maanden kwamen constateerde zij dat de radiator niet goed ingehangen was waardoor verschrikkelijke tikgeluiden mijn nachtrust storen.

Hun controlerend werk deden ze uitmuntend en deze collega´s waren supervriendelijk . Maar wel erg bang om wat er bij de installatie van de radiator ongedaan te maken. Als zij er aan zouden werken en er ging iets fout werden zij daar op afgerekend.

Ook de contacten die ik had het afgelopen jaar waren veel klantvriendelijker dan die ik eerder beschreef. Ik zou jullie bedrijf dat duidelijk een klantvriendelijke transactie doormaakt wel aanbevelen. In tegenstelling tot het bedrijf waar ik de afgelopen jaren een ketel leasede.

Nu alleen nog hopen dat er actie genomen gaat worden t.a.v mijn tikkende slaapkamer radiator.

Welke van de hiernaast getoonde aspecten waren voor u doorslaggevend in uw keuze voor een leverancier van een service en onderhoudscontract? Kies max 3 antwoorden

Verwachtte opbrengst/rendement, Kennis en vakmanschap, Prijs/kwaliteit verhouding

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Toch wel de afspraken nakomen. Er zijn denk ik teveel afdelingen die apart van elkaar werken waarvan de klant de dupe wordt. Maar zoals gesteld .Het gaat veel beter dan vroeger. Ik ben in ieder geval niet meer bang om afgebrand te worden door een medewerker die zijn-haar dag niet heeft. Grote vooruitgang klantvriendelijkheid. Nu nog de organisatie tussen bedrijfsonderdelen stroomlijnen

Score voor Energiewacht West Nederland Service en Onderhoud: 2.5/5