Duidelijkheid van de verstrekte informatie
Kennis en professionaliteit
Vriendelijkheid van de medewerkers van Energiewacht West Nederland
Nakomen van afspraken
Uitleg die u kreeg over de service & onderhoudsbeurt
Bekwaamheid van de monteurs van Energiewacht West Nederland

Monteurs zijn bekwaam en vriendelijk. Zij redden het bedrijf in de dienstverlening naar de klant.

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een service en onderhoudscontract van Energiewacht West Nederland wel/niet aanbevelen?

De service monteurs zijn vriendelijk en goed in hun werk. Dus dat is mooi. Maar de mensen die je aan de telefoon krijgt (planning, service) maken echt een aftandse indruk. Volledig uitgeblust en ongeïnteresseerd, ik kan het helaas niet anders beschrijven. Enige vorm van empathie is ze vreemd. Als ze überhaupt al opnemen. Maar in hun verdediging, het wordt ze ook niet makkelijk gemaakt, ze hebben bijvoorbeeld geen inzicht waar de monteur zich op dat moment bevindt, of dat de planning uitloopt. Daarnaast verbaas ik me erover dat je van gemaakte omderhoudsafspraken geen e-mail bevestiging ontvangt, of in ieder geval een herinnering enkele dagen van te voren.

Welke van de hiernaast getoonde aspecten waren voor u doorslaggevend in uw keuze voor een leverancier van een service en onderhoudscontract? Kies max 3 antwoorden

Persoonlijk advies, Betrouwbaarheid van de leverancier

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Stuur bevestiging van gemaakte afspraken. Zowel van onderhoud als gesprekken met klantenservice. Stuur een herinnering enkele dagen voordat de onderhoudsafspraak plaatsvindt. Stuur op de dag van de onderhouds- of installatie afspraak updated naar de klant over de verwachte aankomsttijd, of maak dit online beschikbaar. Reorganiseer de klantenservice en richt deze opnieuw in.

Score voor Energiewacht West Nederland Service en Onderhoud: 2.5/5