Duidelijkheid van de verstrekte informatie
Kennis en professionaliteit
Vriendelijkheid van de medewerkers van Energiewacht West Nederland
Nakomen van afspraken
Uitleg die u kreeg over de service & onderhoudsbeurt
Bekwaamheid van de monteurs van Energiewacht West Nederland

Guido Niesing

Alleen de storingsmonteur die een paar dagen na onderhoudsbeurt kwam.

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een service en onderhoudscontract van Energiewacht West Nederland wel/niet aanbevelen?

In 2 jaar heb ik nu 2 keer onderhoud gehad. Voor onderhoud van de ketel nergens last van. 2 jaar geleden na onderhoud ineens onderdelen kapot (door monteur verkeerd terug gezet) en 3 keer een storing gehad. Deze storingen meteen na onderhoud van de ketel. 2 weken geleden onderhoud gehad en 2 dagen later meteen lekkage vanaf de ketel naar de begane grond. Storingsmonteur is langsgeweest en die schaamde zich voor prutswerk van zijn collega. Onderdeel was niet aangedraaid waardoor ketel is gaan lekken door mijn hele huis. Vrij moeten nemen om met spoed naar huis te gaan voor de lekkage, op Koningsdag niet weg kunnen gaan omdat monteur langs zou komen en nu nog alles herstellen door water lekkage.
Foto's en een klacht ingediend maar tot op heden geen reactie!

Echt een reden om weg te gaan bij Energiewacht West Nederland.

Ook geen belletje hoe we dit gezamenlijk kunnen oplossen.

Ik ben erg ontevreden!

Pluspunt: Storingsmonteur op Koningsdag was een topper!

Welke van de hiernaast getoonde aspecten waren voor u doorslaggevend in uw keuze voor een leverancier van een service en onderhoudscontract? Kies max 3 antwoorden

Prijs/kwaliteit verhouding

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Geen reactie vanuit Energiewacht als er een lekkage is geweest door toedoen van onderhoudsmonteur. Geen reactie op mijn klacht hierover. Als er geen contact is dan kunnen we ook niets samen oplossen naar mijn tevredenheid.

Score voor Energiewacht West Nederland Service en Onderhoud: 1/5