Duidelijkheid van de verstrekte informatie
Kennis en professionaliteit
Vriendelijkheid van de medewerkers van Energiewacht West Nederland
Nakomen van afspraken
Uitleg die u kreeg over de service & onderhoudsbeurt
Bekwaamheid van de monteurs van Energiewacht West Nederland

MARVIN SUTHERLAND

Waren in begin behulpzaam en transparant. Na afsluiting contract (klant - binnen?) is contact heel slecht, zijn telefonisch moeilijk bereikbaar. Offerte wordt pas na 4 weken geaccordeerd. een afspraak kan pas na 6 weken worden ingepland

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een service en onderhoudscontract van Energiewacht West Nederland wel/niet aanbevelen?

Ben sinds 1e week april zonder heet water. CV monteur heeft onderdeel besteld, maar is na 8 weken nog niet binnen. Ben dus 8 weken zonder heet water om te douchen, heb gelukkig verwarming niet nodig gehad. Klantenservice helpt ook niet; beetje plastic antwoord geleerd via training? Wil mij ook niet type en nr onderdeel geven dat ik zelf op zoek ga bij leverancier CV etel.

Welke van de hiernaast getoonde aspecten waren voor u doorslaggevend in uw keuze voor een leverancier van een service en onderhoudscontract? Kies max 3 antwoorden

Betrouwbaarheid van de leverancier, Kennis en vakmanschap, Prijs/kwaliteit verhouding

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

afspraken nakomen. flexibel naar oplossingen samen zoeken met klant: " het spijt me, ik kan u niet helpen" is geen hulp

Score voor Energiewacht West Nederland Service en Onderhoud: 0.5/5