Duidelijkheid van de verstrekte informatie
Kennis en professionaliteit
Vriendelijkheid van de medewerkers van Energiewacht West Nederland
Nakomen van afspraken
Uitleg die u kreeg over de service & onderhoudsbeurt
Bekwaamheid van de monteurs van Energiewacht West Nederland

Niets

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een service en onderhoudscontract van Energiewacht West Nederland wel/niet aanbevelen?

Slechte ervaring de laatste keer. Op afgesproken dag geen monteur. Uit foto is gebleken dat hij bij een totaal ander adres was. Als ik niet om de foto had gevraagd, waren wij de klant die niet goed handelde. Wel excuses gehad. Bij nieuwe afspraak kwam andere medewerker, die te horen had gekregen dat de klant kritisch was en geen vertrouwen had. Deze monteur wist niets van verkeerde adres. Dus wij waren de "verkeerden". Ook bleek dat onze wijziging van nieuwe CV ketel niet verwerkt was. Dus wij kregen weer te horen niet goed gehandeld te hebben. Wij wel, maar uw bedrijf niet! Helaas zeer onprettige ervaring.

Welke van de hiernaast getoonde aspecten waren voor u doorslaggevend in uw keuze voor een leverancier van een service en onderhoudscontract? Kies max 3 antwoorden

Verwachtte opbrengst/rendement

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Kosten van contract vinden wij onevenredig hoog bij service van 1x per 24 maanden. Zeker voor nieuwe ketels zou een aangepast tarief moeten komen.

Score voor Energiewacht West Nederland Service en Onderhoud: 1.5/5