Melden van de storing
Vriendelijkheid van de medewerkers van Energiewacht West Nederland
Nakomen van afspraken
Reactietijd na melding van de storing
Tevredenheid storingsoplossing
Uitleg die u kreeg over de storing

De monteurs zijn vriendelijk.

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u Energiewacht West Nederland wel/niet aanbevelen?

Ketel ging stuk nadat de monteur onderhoud had gepleegd. Kan gebeuren, maar het gezeur daarna om weer een monteur te krijgen is echt niet oke.

Eerst konde we pas na 6 dagen geholpen worden, later weer gebeld, toen kon er wel een monteur dezelfde avond komen. Echter is deze nooit gekomen en we zijn niet gebeld. 's Avonds nog naar julie gebeld en het zou direcht uitgezocht worden en we zouden binnen een half uur antwoord krijgen. Ook dit antwoord is nooit gekomen. De volgende dag wéér gebeld en toen werd ons de voor de volgende dag een monteur toegezegd. Deze zou 's ochtnends komen, maar dat werd begin middag. Dat is dan niet zo heel erg, maar alles bij elkaar kan dit echt niet

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Toon ook deze recensie op jullie site. Op google en op trustpilot worden jullie afgebrand en geheel terecht. De recensies waar jullie invloed op hebben geven een veel te positief beeld en dat vind ik oplichting.

Score voor Energiewacht West Nederland Storing: 1/5