Melden van de storing
Vriendelijkheid van de medewerkers van Energiewacht West Nederland
Nakomen van afspraken
Reactietijd na melding van de storing
Tevredenheid storingsoplossing
Uitleg die u kreeg over de storing

Ik heb eerder bv bruikbare adviezen gekregen op het gebied van veiligheid

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u Energiewacht West Nederland wel/niet aanbevelen?

Ik had een storing, waardoor ik m'n cv-ketel verschillende keren moest resetten om warm water te krijgen. De monteur kon pas na m'n vakantie komen. Intussen had m'n dochter tijdens m'n vakantie weer geen warm water en is er iemand geweest die ook iets aan de thermostaat heeft gedaan. Hij gaf aan dat er sprake was van achterstallig onderhoud en heeft toen de storing van de cv-ketel verholpen.

De monteur is onlangs bij mij langsgeweest, mogelijk dien ik op termijn de ontsteker te vervangen (nu nog niet nodig). Onduidelijk wat de storing heeft veroorzaakt.
Hij gaf op eigen initiatief aan om een onderhoudsfspraak met mij te laten maken. Dit is nog niet gebeurd.

Ik belde voor een onderhoudsafspraak (aangezien het online niet lukte) met de
Klantenservice. Zij zijn moeilijk telefonisch bereikbaar. Toen ik na ruim een halfuur iemand aan de lijn kreeg, gaf hij aan dat hij even moest overleggen en er bij mij op terug zou komen. Na 10 min. heb ik maar opgehangen.

Zie boven toelichting

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Meer klantgerichtheid, betere bereikbaarheid (online en telefonisch). Snellere reactietijd op melding storingen. Meer vakmanschap voor oplossing storingen en onderhoud.

Score voor Energiewacht West Nederland Storing: 1/5