Levering snel. EpDM is niet uit een stuk dat viel erg tegen, omdat het niet op de website vermeld staat. Vandaar 2 sterren.
Op het dak gelegd. Nog loshangende delen vastgemaakt met klemmen. Helaas is een overlappend deel losgeschoten en door de wind gescheurd.
Reactie EPDM XL:
Geachte heer / mw. Schrama,
Bedankt voor uw feedback.
Wij hebben u getracht telefonisch te bereiken maar kregen helaas geen gehoor.
Afhankelijk van de afmeting bestaat EPDM dakbedekking meestal uit meerdere banen die fabrieksmatig aan elkaar gelast zijn doormiddel van vulkanisatie. Deze fabrieksmatige lasnaden komen bij de zogenaamde EPDM membranen altijd voor. EPDM zonder fabrieksmatige lasnaden bestaat helaas niet. De fabrieksmatige gevulkaniseerde lasnaden zijn minstens net zo sterk als het gehele EPDM membraam. Een foto van de fabrieksmatige lasnaden kunt u zien op de grote foto links bovenaan op onze homepage www.epdmxl.nl .
Het is wel jammer dat de loshangende delen zijn gescheurd door de wind. Om dit de volgende keer dit te voorkomen raden wij altijd aan om de EPDM dakbedekking gelijk volledig te verlijmen. Schades ontstaan door harde wind en storm voorkomt u hier eenvoudig mee.
Mocht u nog meer vragen of opmerkingen hebben dan staan wij uiteraard voor u klaar.
Klantenservice EPDMXL