Wat een service zo een die je haast niet meer tegenkomt vandaag.
Een paar maanden geleden had ik 2 potjes met vitamine besteld.
Na enig tijd later merkte ik dat het voor mij niet geschikt was.
Zes maanden later belde ik met de firma Ergomax over deze potjes vitamines en het gebruik.
Ik zat al klaar met een volledig en met het meest overtuigende scenario in mijn hoofd. Want ik verwachtte hier een harde dobber aan te hebben.
Mijn verbazing steeg ten top toen ik een sympatieke stem aan de telefoon kreeg van de medewerker . De medewerker maakte geen enkel punt ervan dat het al enige maanden terug besteld was. De medewerker overlegde met zijn collega en mailde me stipt en attent dat ik de potjes kon retourneren of kon kiezen voor andere vitamines. De andere optie was de mogelijkheid om het bedrag terug te krijgen.
Wat ik hier zo waardeer zijn:
1. De kennis van zaken, de bereidheid .
2. De klantvriendelijke houding-- met echte ouderwetse service vond ik heel bijzonder.
Dit maakt Ergomax in mijn ogen tot de meest integere - klantvriendelijke en service gevende firma. Ik heb dit als heel adequaat en prettig ervaren.
Fijne firma Ergomax ik wens jullie bij deze Fijne Gelukkige Kerstdagen en een heel goede uiteinde van het oude jaar -- en een heel voorspoedig-- nieuw jaar.
Ik weet nu uit ervaring firma Ergomax staat altijd voor je paraat met raad--en--daad.
Ergomax staat altijd voor zijn klanten klaar.
Met dankbaarheid en respect.
Adrienne Garber,
Amsterdam.
Beschrijf hier uw ervaring
1. De kennis van zaken, de bereidheid .