ESNW

Hoe ervaart u de klantvriendelijkheid van onze medewerkers?

Syts Muijzert

Onderhoud cv-ketel door ESNW.
Bij de 1e afspraak komt de monteur niet opdagen. Bij de 2e afspraak, 4 weken later en een andere monteur, zorgt deze zelf voor co lekkage tijdens het verwijderen van de kap van de ketel, co meter piept, hij keurt onze ketel af en sluit hem af.
Een ander bedrijf constateert dat hij de rookgasafvoer van de ketel heeft gestoten. Deze wordt weer aangesloten, de ketel draait weer en de co meter (die naast de ketel hangt) zwijgt.
Is dit een truc van ESNW om een nieuwe cv-ketel te verkopen of is dit gewoon een incompetente monteur?
Wanneer je dan deze klacht meldt met het verzoek om door de leidinggevende terug gebeld te worden, hoor je niets meer. Die S van "Service" kunnen ze wel uit hun naam schrappen.

Reactie ESNW:

Beste mevrouw Muijzert,
Eerder hebben wij contact gehad over het mislopen van de 1e afspraak. Wij vinden het heel spijtig dat is gebeurd en het is goed om te lezen dat de tweede afspraak wel is doorgegaan. Tijdens deze afspraak bleek er inderdaad CO-lekkage. De CO bevond zich in de installatie en kwam vrij op het moment dat de kap werd opengedaan. De monteur constateerde inderdaad dat de rookgasafvoer los zat en heeft deze weer goed willen doen, wat helaas niet lukt. Echter zat er óók een lekkage in de ketel zelf. Om die reden heeft hij de ketel buiten werking gesteld. In dit alles heeft de monteur uw veiligheid voor ogen gehad. Wij raden u dan ook af de ketel verder te gebruiken. De lekkage in de ketel is namelijk nog niet verholpen. Wij raden u nog steeds aan een nieuwe ketel te laten installeren.
ESNW

Score voor ESNW: 0.5/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee