Professionaliteit Kliniek
Ervaring met Esteworld Nederland/Belgie

Abraham Hoogendoorn

Wij werden op gehaald van het vliegveld door een hele vriendelijke chauffeur met een luxe wagen . Aankomst in het Hotel was prima geregeld en de kamer en het eten was heel goed. In de ochtend vroeg naar de kliniek gebracht wat er netjes uitzag en daar met Nederlandse begeleiding met de dokter gepraat en klaar gemaakt voor de behandeling. Mijn vrouw was overal bij tot de operatie (transplantatie) De verdoving vond ik geen pijn doen en al snel begonnen ze te boren en met een pincet de crafts er uit halen, dit duurde ongeveer anderhalf uur , wat totaal geen pijn deed. De arts kwam de lijnen uitzetten en daarna kwam de Accel behandeling , de arts legde geduldig uit wat er allemaal ging gebeuren en liet de spuiten zien en waar hij ze in het hoofd ging in spuiten. Dit klinkt erg maar nogmaals totaal geen pijn of zelfs maar vervelend. Toen ging hij de inkepingen maken waar de crafts werden geplaatst. Na dit hebben mijn vrouw en ik een lunch gehad en vervolgens werden de crafts er in gezet . Tussendoor werd er wel steeds een pijn chek gedaan maar ik had nergens last van. De arts kwam wel steeds even kijken samen met de Nederlandse begeleiding en waren heel vriendelijk. Voor mij was het super goed verlopen en kan er meer dan tevreden op terug kijken. P. S. De zusters spraken dan wel geen Engels, maar waren wel heel erg aardig en we konden het goed met elkaar vinden!

Score voor Esteworld-haartransplantatie.nl: 5/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja
Aangekocht product: Haartransplantatie en ACC el behandeling