Professionaliteit Kliniek
Ervaring met Esteworld Nederland/Belgie

Kishan

Via Esteworld -haartransplantatie, heb ik mijn haartransplantatie + Acell behandeling laten doen in, Turkije- Istanbul . Ik kan u vertellen Esteworld is het beste op haartransplantatie gebied . Mijn oprechte complimenten voor Esteworld. Dit kan ik u mededelen omdat Hidde Theunissen & Margo Sluijs deskundig, aardig, eerlijk, betrouwbaar en professioneel zijn. Zij willen het beste resultaat voor jou.
Vanaf het moment dat ik contact opnam met Esteworld kreeg ik al een heel goed gevoel. Via Esteworld wil ik mijn haartransplantatie laten doen, dat dacht ik al na het lezen van de website en het eerste persoonlijk contact. En na het consult wist ik het heel zeker. Het consult op kantoor bij Esteworld is professioneel en schept duidelijkheid over je eigen haar situatie. Alles wordt via Esteworld voor je geregeld, bij aankomst heb je geen omkijken naar iets. De kliniek in Istanbul qua behandeling en professionaliteit 1 woord: fantastisch. Chirurgen spreken Engels en de begeleiding die Nederlands spreken en je bijstaan met alles. Dila is een topper.
Na de haartransplantatie wordt je goed geholpen met vragen en adviezen en hoe je je haar moet verzorgen, kan telefonisch of via Whatsapp. Dit is mijn persoonlijke ervaring , enorm positief. Zelf wacht ik nog op het eindresultaat maar dat komt zeker goed. Mocht u in de toekomst een haartransplantatie overwegen : kies voor Esteworld bij Hidde & Margot, dit raad ik u aan.

Score voor Esteworld-haartransplantatie.nl: 5/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja
Aangekocht product: Curegen producten voor het haar