Professionaliteit Kliniek
Ervaring met Esteworld Nederland/Belgie

Geoffrey

Na lang twijfelen uiteindelijk de stap gemaakt om op consult te gaan.
Na een prettig en eerlijk gesprek te hebben gehad op kantoor in IJsselstein heb ik besloten om hier mijn transplantatie te laten doen.

De reis naar Istanbul verliep top, bij aankomst stond er een chauffeur te wachten die mij, mijn vriendin en nog andere naar het hotel bracht. In het hotel waren meerdere mensen die een operatie hadden laten doen waardoor niemand je gek aan zat te kijken.

De dag van de operatie begon vroeg. Begonnen met wat onderzoeken en samen met de chirurg gekeken hoe ik mijn haar zou willen hebben. Operatie liep vlot en het personeel is zeer professioneel en vriendelijk, ze proberen je erg op je gemak te stellen. Tijdens de operatie was mijn vriendin de stad gaan verkennen samen met een vrouw van iemand die daar ook voor de transplantatie was.

Dag 2 was een rustdag.
Dag 3 was de na controle en wassing, de chirurg die mij had geopereerd was op zijn vrije dag even komen kijken hoe het met mij ging en hoe mijn haar er uit zag.

Terug in NL verloopt het contact goed en de nazorg is altijd bereikbaar. Ik zit nu op 10 maanden en ben zeer tevreden over het resultaat al, had het nooit zo vol verwacht meer!
Ik raad een haartansplantatie bij Esteworld iedereen aan!

Score voor Esteworld-haartransplantatie.nl: 5/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja
Aangekocht product: .