Professionaliteit Kliniek
Ervaring met Esteworld Nederland/Belgie

Mike

Geweldige ervaring, van begin tot einde!

Het was geweldig om met Joren & team in IJsselstein te ontmoeten voor het eerste consult. Ik voelde me meteen op mijn gemak, en het deskundige en prettige gesprek maakte mijn beslissing om voor Esteworld te kiezen gemakkelijk.

Het proces in Turkije verliep erg soepel - vliegveld, hotel en kliniek transfers, Nederlandssprekende gastvrouwen (heel hartelijk dank Esma!), alles was zeer goed geregeld. De hele transplantatie procedure was zeer professioneel, met duidelijk overleg met de chirurgen en anesthesiologen omtrent de meest natuurlijke haarlijn en dergelijke voordat de procedure begon. De procedure zelf was grotendeels pijnloos en het personeel zorgde tijdens de procedure heel erg goed voor mij. Ook de communicatie voor, tijdens en na de procedure was zeer goed geregeld (zowel met het team in Turkije als in Nederland).

De haartransplantatie was nog maar een paar weken geleden, dus ik kan nog geen commentaar geven op de resultaten, maar gezien het overweldigende aantal positieve klanten dat er eerder is geweest en de zeer positieve ervaring die ik had, weet ik zeker dat de resultaten geweldig zullen zijn. Ik zou Esteworld zeker aanbevelen!

Score voor Esteworld-haartransplantatie.nl: 5/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja
Aangekocht product: Haartransplantatie