4 september 2019 was het dan zover ik vlieg helemaal alleen naar Istanbul voor mijn behandeling, vond ik het spannend jazeker maar het moment dat ik het vliegtuig uitstapte werd er al goed voor me gezorgd de taxi stond al klaar om me mee te nemen naar het hotel en ook daar was alles top geregeld de volgende ochtend werd ik al vroeg opgehaald en dit was DE DAG!! Vandaag werd ik geopereerd ik werd welkom geheten door ƶzlem met wie ik alle tijd contact had gehad en ozlem heeft me van het begin tot het eind bijgestaan alles werd in het Nederlands vertaald wat echt heel fijn is Ook de zusters zijn echt zulke lieve mensen en zorgen goed voor je na 1 nacht in de kliniek te zijn geweest mag je de volgende dag naar je hotel lekker bijkomen en rusten. Dag 5 van de operatie kom je weer terug in de kliniek voor een controle. Zal ik Esteworld aanraden jazeker ik ben zeer tevreden over het begin van het contact tot aan het wegbrengen naar het vliegveld Iedereen die nog twijfelt om een behandeling te laten doen Ik raad Esteworld echt aan Je gaat er geen spijt van krijgen.