Op zondag 28 juli zijn mijn vriend en ik vertrokken vanuit Amsterdam – Istanbul. Na jaren had ik toch besloten om een neuscorrectie uit te laten voeren, echter heeft dit lang geduurd omdat ik nog niet de juiste chirurg kon vinden wat mij een fijn gevoel gaf.
Hierdoor ben ik heel lang online gaan zoeken en kwam ik op Esteworld in Turkije uit, ik had een bericht gestuurd en kort daarna werd ik gebeld door Ozlem. Ik heb van mijn vader geleerd dat je 1e indruk ook direct je laatste indruk zal zijn. Uit de grond van mijn hart wil ik aangeven dat Ozlem haar 1e indruk zooooo fantastisch en vertrouwd was bij mij dat ik direct alle focus op de cjirurg had gezet, na een aantal dames te hebben gesproken omtrent een neuscorrectie [ben echt kritisch] was ik helemaal verkocht. Werkelijk iedereen die bij de chirurg is geweest welke ik heb gesproken is zo enthousiast. Mijn geluk kon niet meer op, ik moest alleen een ticket boeken en de rest regelde Ozlem samen met het team van Esteworld
Wij kregen een aantal dagen voor vertrek een berichtje van het team van EsteWorld hoe mijn agenda eruit zou komen te zien. Er werd heel duidelijk omschreven welke dag ik werd opgehaald en gebracht met hun transfer naar het hotel/kliniek. Ze hielden mij continue op de hoogte, fantastisch. Het had niet beter gekund qua communicatie. Ozlem is uiteraard zo goed bereikbaar dat ik mij totaal geen zorgen maakte.
Hotel is ook harstikke hygiënisch en behulpzaam, en je bent omringt met Turkse restaurantjes, Starbucks, Domino’s, H&M en nog vele winkels.
Ik was best wel zenuwachtig toen ik eenmaal in de kliniek aankwam, ook dit werd direct wegnomen omdat het zo hygiënisch en zorgzaam daar is. Er lopen zusters rond die je de hele dag door wilt knuffelen! Zo lief! Je voelt je bijzonder, niet alleen ik werd ontzettend goed verzorgd maar mijn vriend ging ook met mij mee. Hier werd ook tot in de puntjes rekening gehouden!
Nadat ik met de chirurg had gesproken, voelde ik me zo vertrouwd! Het voelde gewoon goed, ik wist waarom het zo lang duurde tot ik mijn neusoperatie zou ondergaan, ik wist gewoon dat hij degene MOEST zijn welke mijn een perfect neusje zou kunnen geven. Het was het waard dames en heren, aub schroom niet om mijn beleving/foto’s te vragen via Instagram! Ik stuur het met alle liefde op, dat is het enige wat ik kan teruggeven aan Esteworld. Want ik heb een wereld vol zelfvertrouwen voor terug gekregen!
Bedankt voor alles! Communicatie, zorgzaamheid, hygiëne, liefde! Alles was top!