Een tijd terug al had ik besloten om een neuscorrectie te doen. Na lang zoeken kwam ik uit op Esteworld. Ik bleef wel lange tijd twijfelen. Is het wel goed? Is het verstandig om naar Turkije te gaan? Maar de foto's en de resultaten van de clienten logen er niet om. Als ik naar Nederlandse klinieken kijk vind ik de resultaten vaak toch niet mooi genoeg. Daarbij is dit ook nog een stukke goedkoper.
Toen ik langs was gegaan bij de vesting in Nederland en Ozlem heb ontmoet, waren mijn twijfels (buiten de gezonde zenuwen) helemaal weg. De sfeer was ook super en Ozlem wist, ondanks dat ze natuurlijk niet de chirurg is, zo een beeld te schetsen wat helemaal in mijn plaatje pasten. Daarbij is ze ook nog eens echt heel erg aardig en komt ze vertrouwd over.
Toen ik naar Turkije ging was ik behoorlijk zenuwachtig, met name door de situatie rondom corona, maar ik heb me in Turkije zelf zeker niet onveilig gevoeld. We hebben nog met de arts besproken wat mijn wensen waren en is er mij duidelijk uitgelegd wat ik kon verwachten.
Door al deze goede zorgen was ik een stuk minder zenuwachtig voor de operatie dan ik van te voren had verwacht en was de opreatie voorbij voordat ik het door had.
Het herstel, na de operatie is goed verlopen. Ik bleef 1 dag in de kliniek en werd goed verzorgd. De dag erna mocht ik weer naar het hotel. Na 2 dagen in het hotel voelde ik me wel weer prima en heb wat dingen gedaan.
Toen ik eindelijk mijn neus kon zien was ik super blij met het resultaat (tot zover) ondanks de nog duidelijk zichtbare zwelling is mijn neus al vele malen beter dan die was. Ik had eigenlijk ook stiekem niks anders verwacht door de ervaring en professionaliteit van de chirurg.
Daarbij is het fijn dat de reis goed geregeld is en het vervoer. Je hebt meteen, de dagen dat je weer wat kan doen, toch ook een beetje vakantie. Ook kan je altijd contact opnemen met Ozlem en reageert ze erg snel.
Kan niet wachten tot ik over 1 week mijn pleisters eraf mag halen en het dan het (voorlopige) resultaat te zien.
Al met al, ik ben tot nu toe enorm tevreden en denk dat ik geen betere keuze had kunnen maken.