Na het doen van veel onderzoek ben ik terecht gekomen bij Esteworld NL. Voor mij ging het om een tweede (revisie) neusoperatie waarbij ook medische klachten bij kwamen. Via de mail stelde ik mijn vragen en erg snel werd telefonisch contact opgenomen met mij door Ozlem. (Nederlandse hostess)
Voor consult ging ik naar Ijsselstein. Ik was aangenaam verrast van hoe groot het daar was en ik kreeg een warm onthaal! Na mijn consult was ik overgehaald!
Uiteraard had ik nog vragen, maar die kon ik achteraf via whatsapp aan Ozlem stellen. Zij beantwoordde vrijwel heel snel al mijn vragen.
Alles werd uit mijn handen genomen en ik hoefde alleen maar een vliegticket te boeken. Stress vrij vloog ik samen met mijn moeder naar Turkije. De transfers, het verblijf, de medicijnen etc waren door Esteworld geregeld. Het voelde heel goed om zo zorgeloos te reizen.
De dag van mijn operatie werd ik door een chaffeur van Esteworld opgehaald. Bij aankomst in het ziekenhuis keek ik mijn ogen uit. Zo hygenisch en iedereen was zo vriendelijk! Na wat papierwerk werd ik samen met mijn moeder naar mijn kamer begeleid. Een privé kamer met eigen luxe badkamer!
De ontmoeting met de dokter was erg aangenaam. Hij stelde mij gerust en hij vertelde mij wat wel en niet mogelijk zou zijn met mijn huid. De dokter gaat erg professioneel te werk en hij is heel duidelijk.
Na mijn operatie ben ik door de liefste Emine verzorgd. Ik kan haar niet genoeg bedanken.
Ik ben op 14 augustus geopereerd en een week later mocht ik mijn neus zien. Het verbaasde mij hoe mijn neus, ongeacht dat het zo opgezwollen was, zo mooi was geworden!
Ik wil Esteworld NL bedanken voor ALLES! Ozlem bedankt voor al je geduld en aandacht!