Lieve Özlem dankzij jou heb ik durven die stap zetten bij de chirurg. Na 18 jaar lang zoeken naar de beste chirurg raakte ik steeds meer teleurgesteld en had de hoop opgegeven om nog mijn neus überhaupt te laten opereren, totdat ik uiteindelijk terecht kwam bij Esteworld vanaf dat moment had ik vertrouwen in Dr Safak zonder verder te denken dacht ik dit is de wonder dokter die mijn wens gaat vervullen even keek ik laatste keer in de ogen van Özlem en zag die blik van vertrouwen de blik dat zei van ik ben dr voor je als het mis gaat. Mijn lieve Özlem jij bent de top bloem van de bedrijf zonder jou had ik het niet gedaan was ik nu niet zo blij geweest. Ik heb besloten om over 8 maanden terug te gaan voor mijn buik correctie waar ik nu al met mijn ogen dicht heel veel vertrouwen in heb en weet dat ik zonder nachtmerrie terug naar huis zal keren. De horror verhalen wat ik tot nu toe heb gehoord over Neuscorrectie en tampons is voor mij een pret praatje ik heb de beste zorg gehad en minste pijn 3 dagen na mijn operatie stond ik al in de Mall of istanbul te shoppen en tampons dr uit halen was tot 2 tellen. Ik wil heel erg bedanken aan alle zorgmedewerkers van Esteworld aan de buschauffeurs die zo netjes op tijd en vriendelijk waren. Ik wil persoonlijk aan Özlem het zonneschijn ? van de bedrijf bedanken zonder jou was ik daar niet geweest en eindeloos bedank ik aan mijn beste vertrouwelijk chirurg jij hebt mijn gezicht en lach laten stralen.